Kom igennem sommeren med en gasgrill

Hvem elsker ikke at grille om sommeren? De fleste elsker at grille. For mange begynder sommeren rigtigt, når man begynder at grille. Man kan lave alverdens mad på en grill. Der er bare et stort spørgsmål: skal det være kul- eller gasgrill?

Populært at grille

Førhen var det populært med kulgrill. Men det tager så lang tid at tænde op, før kullene er færdige, og så lugter det. Det kan samtidig være svært at få tændt grillen ordentlig op. Men med en gasgrill slipper man for alt besværet.

Der tænder man for gassen, og så kan man tænde op i grillen. Nemmere bliver det ikke. Maden får stadigvæk grillsmagen. Så den kommer man ikke til at undvære, hvis man går fra kulgrill til gasgrill.

Sådan finder du den bedste gasgrill

Men hvordan finder man så den bedste gasgrill? Der er så mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem. Det kan virke helt uoverskueligt, når man står og skal købe sin første gasgrill. Men der er råd at hente. Læs denne gasgrill test, og man vil blive klogere på hvilken gasgrill, som man skal vælge.

Der får man et nemt overblik over hvilke gasgrille, der findes, hvad de koster, om man kan spare nogle penge, og hvor den kan købes. Man slipper for at sidde og søge på hver enkelte gasgrill og finde priser ved hver enkel gasgrill.

Man sparer en masse tid, og man undgår en masse forvirring, da man undgår at skulle huske på flere forskellige hjemmesider og forskellige priser osv.

En masse lækker mad

På en gasgrill kan man lave en masse forskelligt slags mad. Man kan grille det klassiske som nogle koteletter og nogle flutes. Men man kan lave meget mere end det. Man kan fx købe et roterende spyd, hvor man sætter en hel kylling på. Dermed bliver den grillet imens, at den drejer rundt. Den får en jævn varme hele tiden.

Man kommer ikke til at glemme at vende den, da den drejer rundt af sig selv. Man kan også lave grønsagsspyd, som man griller. Det er godt som tilbehør til fx kyllingen eller til nogle koteletter. Man kan også grille en fisk.

Læs også: måltidskasser sammenligning

Man kan filetere en fisk, og indeni fisken putter man nogle krydderurter i, noget smør, citronsaft og salt og peber. Man pakker derefter fisken ind i sølvpapir og griller den. Med alle de ting indeni fisken, så får fisken en dejlig smag af lækre krydderurter og citron.

Smart udstyr til en gasgrill

Man kan også købe en masse tilbehør til ens gasgrill. Fx kan man købe en pizzasten, hvorpå man kan lægge en pizza på, og så kan den få varme på grillen. Det er en sjov måde at lave pizza på. Det vil mange børn sikkert synes er sjovt.

Man kan også købe en kurv til det roterende spyd. I den kurv kan man lægge fx pomfritter, så kan man lave pomfritter på grillen. Der findes en masse sjovt og spændende udstyr til en gasgrill. Det er bare med at undersøge hvad, man kan få. Man kan lave næsten alt på en gasgrill.