Coop måltidskasser

Coop kender du fra blandt andet supermarkederne Kvickly og Brugsen, men de tilbyder også måltidskasser, der letter hverdagen for travle familier. Du kan vælge mellem hele 4 forskellige måltidskasser, afhængigt af din familiesammensætning og jeres behov:

  • Den populære: Velsmagende mad til alle
  • Den børnevenlige: Særlig børnevenlig mad
  • Den nysgerrige: Mad fra hele verden
  • Den sunde: Sund mad med kødfri dage

Måltidskasser Coop – det nemme valg

Alternativer til Coop

HelloFresh - Coop måltidskasser

Spar 30% på 1. og 2. levering og 10% på 3. og 4. levering


2-4 personer

1-5 dage

Skal tilberedes

Levering til kun 29 kr.

Fra: 420 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Nyt Projekt 1 - Coop måltidskasser

Få 20% rabat på dine første to måltidskasser


2-4 personer

2-5 dage

Skal tilberedes

Fra: 459 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Aarstiderne - Coop måltidskasser

Få 30% rabat via vores link


1-5 personer

3-5 dage

Skal tilberedes

Levering 29 kr.

Fra: 342 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Noget af det særligt fordelagtige ved en Coop måltidskasse er de mange valg, du bliver præsenteret for. Mange andre udbydere af måltidskasser har en enkelt måltidskasse, der leveres et bestemt antal dage om ugen. Hos Coop får du lidt mere medbestemmelse. Der er dog begrænsning på antallet af personer.

COOP måltidskasser
COOP måltidskasser

Nogle af måltidskasserne fås med økologisk indhold, og fælles for dem alle er, at de kan bestilles til enten 3 eller 4 dage ugentligt, og at de kan bestilles til 2 eller 4 personer. Maden skal du med en Coop måltidskasse selv lave; der er dog sørget for alle ingredienser og opskrifter. Det er ikke lige så tidsbesparende som ved andre måltidskasser, men til gengæld får du frisklavet mad af højere kvalitet.

Fordele ved Coop måltidskasser:

  • 4 forskellige måltidskasser at vælge imellem
  • Maden er sund og varieret
  • Der er alt, hvad der skal bruges, i måltidskassen
  • Det er muligt at supplere med dagligvareindkøb

Ulemper ved Coop måltidskasser

  • Det er kun muligt at bestille til 2 eller 4 personer
  • Det er kun muligt at bestille til 3 eller 4 dage

Coop levering af dagligvarer

Udover, at du mandag og tirsdag (og i udvalgte områder søndag) kan få leveret din måltidskasse direkte til døren, kan du også vælge at få leveret dine dagligvarer fra Coop. Det sparer dig tid til supermarkedet, og det er smart, at du kan få samlet måltidskasser og dagligvarelevering hos samme udbyder.

Er I et ulige antal medlemmer i husstanden, f.eks. 3 eller 5 (eller flere end 5), kan I med fordel købe en måltidskasse og supplere op med lidt ekstra kød eller tilbehør, som kan bestilles sammen med måltidskassen.

Coop måltidskasser priser

Priserne på Coop måltidskasser varierer afhængigt af den valgte type måltidskasse, antallet af personer, der bestilles til, og om måltidskassen skal indeholde mad til 3 eller 4 dage. Priserne ligger fra 409 kr. til 749 kr. ugentligt. Leveringen er gratis.

Rabatkode Coop mad

Maden er ganske billig. Helt ned til 44 kr. pr. kuvert for et aftensmåltid, og der er ovenikøbet en velkomstgave til nye kunder. Du kan dog indimellem være heldig at finde en rabatkode til Coop, der giver dig ekstra rabat på enten måltidskasse, dagligvareindkøb eller levering.

Coop måltidskasser erfaring

På Trustpilot kan du se en overordnet trustscore for Coop Mad, der dækker over dagligvarelevering og levering af måltidskasser. Mere end 7.700 mennesker har indgivet en anmeldelse, og langt størstedelen er tilfredse. Det giver Coop Mad en generel vurdering på 4 ud af 5 stjerner, som er betegnet som værende ”God”.