Aarstiderne Måltidskasser

Her i artiklen tager vi et kig på de populære Aarstiderne måltidskasser – For mange familier kan hverdagen blive presset, hvilket gør at man kan bruge lidt hjælp på den ene eller den anden måde. Dette til de praktiske hverdags-opgaver, hvor man mest af alt bare synes det tager tid og hellere ville bruge tiden på noget andet. Især kan madlavningen være noget, der for manges vedkommende kan virke lidt uoverskueligt til tider.

Aarstiderne Måltidskasser – gør hverdagen nemmere

Det kan enten være fordi man synes det ender med at tage for lang tid eller fordi man synes det hele tiden ender med at være det samme, man spiser hverdag alligevel. Netop her vælger mange også at få hjælp, da der i forhold til aftensmads-løsninger er mange muligheder for forskellige slags hjælp til at gøre det nemmere. Det kan være færdigretter og fastfood, men så kan det også være noget som Aarstiderne. For hjælp til den daglige madlavning er netop også en mulighed igennem Aarstiderne.

Aarstiderne - Aarstiderne Måltidskasser

Få 25% rabat via vores link


1-5 personer

3-5 dage

Skal tilberedes

Levering 29 kr.

Fra: 342 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Stort udvalg af forskellige måltidskasser

Aarstiderne Måltidskasser

Ved Aarstiderne kan man vælge at få en kasse med mad til aftensmad for en hel uge, hvor man får både alle de råvarer, man skal bruge samt opskrifterne til den mad, man skal lave.

Dette gør at man ikke selv behøves at sidde og bruge tid på at skulle lave en madplan, samt man undgår dag for dag at lave spaghetti med kødsovs igen igen. Ikke mindst undgår man at skulle handle, både det at bruge tid herpå og det at blive fristet af alt muligt andet. Man sørger altså for herved at få noget sundt og varieret kost. Det kan være en stor hjælp for mange i den travle hverdag.

Derfor kan det netop være med til at gøre hverdagen nemmere, hvis man vælger at få Aarstiderne til at levere enten mad til en til en hel uge, til nogle dage eller måske blot deres frugt – og grøntkasse.

Hvilke måltidskasser tilbyder Aarstiderne?

Aarstiderne er en af de helt store spillere på markedet, når det kommer til måltidskasser. Det er der også en rigtig god grund til, da de er dygtige til at sammensætte velsmagende og nemme retter for både børn og voksne uge efter uge. De tilbyder en længere række af måltidskasser, hvor i blandt de nævnte herunder er nogle af de mest populære blandt deres kunder. 

Fælles for alle måltidskasserne er, at de er sammensat efter et sundt og velsmagende udgangspunkt. Der vil derfor altid være grøntsager med i retterne, som alt efter retten skal tilberedes på forskellig vis. Det gør det noget nemmere at leve efter en sund livsstil.

Kvikkassen

kvikkassen - Aarstiderne Måltidskasser

Som navnet lidt lægger op til er kvikkassen til dem, som gerne vil kunne lave velsmagende retter i en fart. I en kvikkasse er der gode grøntsager, velkendte kødudskæringer og lækker fisk, som alt sammen er hurtigt at tilberede. Kvikkassen byder altså derfor på sunde måltider for både børn og voksne med gode råvarer. 

Kassen og opskrifterne er designet efter, at måltiderne ikke må tage meget mere end 30 minutter at tilberede. Bestiller du en kasse til to mennesker, er tilberedningstiden naturligvis noget kortere, da der skal snittes og hakkes mindre end en ret til fire mennesker. 

Kvikkassen er beregnet til aftensmad til tre dage og indeholder retter såsom hotdogs med stegte kartofler, lammeköfta med grøntsager, pasta med kødsovs og andre lignende retter, som du med al sandsynlighed i forvejen kender. Med en kvikkasse fra Aarstiderne kan du altså stadig lave lækre og sunde retter, selvom tiden måske er lidt knap, eller der ikke er overskud til selv at tænke i varierende og sunde retter.

Bestil KvikKassen her »

Vegetarkassen

vegetarkassen - Aarstiderne Måltidskasser

Er du vegetar, kan du også gøre brug af måltidskasserne fra Aartiderne, da de har sammensat en kasse udelukkende med lækre vegetariske retter. Retterne er lavet til, at en hel familie kan spise det, hvorfor de også er meget børnevenlige. Kassen her er lavet med stor omhu, hvorfor der er fokus på alt lige fra velsmag og sundhed til klimavenlighed. 

Størstedelen af indholdet består af grøntsager, men bliver suppleret med frisk pasta, bønner, linser, korn, æg og gode oste, så du også får de proteiner, du har brug for. Tilberedningstiden på retterne er maksimalt 45 minutter og kan være alt lige fra falafler med bulgur og stegt palmekål med porre til vegetar bolognese med maccheroni og squash. Der er derfor mange lækre retter at glæde sig til med vegetarkassen.

Bestil Vegetarkassen her »

Børnefamiliekassen

børnefamiliekassen - Aarstiderne Måltidskasser

Denne kasse er særligt velegnet til familier med mindre børn, som helst gerne vil have velkendte retter. Der er både taget hensyn til børnene og de voksne, så retterne appellerer til alle og er noget, alle glæder sig til at få. Med til retterne er der altid mange grøntsager, fars, kødudskæringer og fisk, så aftensmaden forbliver varieret og sund.  

Retterne i kassen her kan være alt lige fra pizza med snackgrønt til svinekød i karrysauce med ris. Der er derfor stor chance for, at selv den mest kræsne i familien kan lide de retter, der er i børnefamiliekassen. 

I en børnefamilie skal det gå stærkt. Derfor tager det heller ikke meget mere end 30-40 minutter at tilberede maden, medmindre det er en ret, der skal passe sig selv i ovnen. Alle ingredienser er lige ved hånden, ligesom der altid følger en nem og overskuelig opskrift med. Er der behov for det, kan der også bestilles ekstra kød eller fisk til de uger, hvor I ved, I er ekstra aktive eller fordi ungerne er begyndt at spise mere.

Bestil Børnefamiliekassen her »

Livretter

livretter - Aarstiderne Måltidskasser

Der er ikke noget bedre end at få serveret sine livretter – og så endda i hverdagen. Det kan du med måltidskassen “livretter”, som tager udgangspunkt i danskernes favoritretter. Kassen byder derfor på meget velkendte retter, som man måske ikke får så tit, men som man virkelig nyder, når man får det. Livretterne er alle baseret på et grønt twist, så de forbliver sunde og har masser af smag og kraft. Dine livretter vil derfor måske komme til at smage endnu bedre, end de plejer. 

Der er både klassisk hverdagsmad i vente, ligesom der også er nye bud på retter, der kan gå hen og blive dine personlige klassiske favoritter i hverdagskøkkenet. En uges måltider med kassen “Livretter” kan f.eks. bestå af stegt torsk med majs, kartofler og tomatsalat, boller i karry med ris, råkost og broccoli samt wraps med mørt kalvekød, sprødt grønt og yoghurtdressing. 

Der er derfor kun gode og lækre retter i vente med denne måltidskasse. Der kan bestilles helt op til 5 personer i en måltidskasse med livretter. Maden tager ikke mere end 30-40 minutter at tilberede, og er der brug for det, kan der også bestilles ekstra kød eller fisk, hvis du på forhånd ved, at sulten kommer til at være ekstra stor.

Bestil Livretter her »

Sund og økologisk mad med Aarstiderne

Med måltidskasser fra Aarstiderne er du helt sikker på at modtage de bedste råvarer. Aarstiderne benytter udelukkende økologiske produkter fra danske og udenlandske producenter – lige med undtagelse af fisk, som bliver fanget ude i naturen.

Der er stort fokus på miljøet. Med måltidskasser fra Aarstiderne er du også sikker på at mindske dit madspild så meget som overhovedet muligt. Hver kasser bliver leveret med lige præcis den mængde mad, som du skal bruge til at lave maden, og som passer i potionsstørelser. Alle opskrifter bliver nøje planlagt af deres dygtige kokke, som tager højde for både børn og voksne.

Når aftensmaden bliver leveret af Aarstiderne, så er du sikker på at få udvidet din horisont inden for madverden. Med nye menuer hver uge kommer du ikke til at spise de samme hovedretter hver dag, som man ofte kan komme til, når man selv skal stå for indkøb og idéer til maden i en travl hverdag.

Prøv Aarstiderne’s app og spar endnu mere tid

Med hjælp fra Aarstiderne kommer du til at spare tid på alle de kedelige og tidskrævende opgaver som fx at handle ind og planlægge hvert måltid. I en konstant travl verden, så er det med at optimere sin tid så meget som muligt.

Aarstiderne har taget skridtet videre, og tilbyder nu deres kunder at styre deres ordre igennem deres nye app. Skulle der opstå en situation, hvor du skal annullere en måltidskasse kan dette gøres helt op til 1-2 dage før leveringen. Derved står du ikke lige pludselig med en kasse mad, som du ikke skal bruge alligevel. Da der ikke er nogen bindingsperiode ved denne leverandør, så kan du også opsige dit abonnement 1-2 dage før næste levering.