MÅLTIDSKASSER FRA AARSTIDERNE

Bestil online og få en gratis gave

Aarstiderne Måltidskasser – gør hverdagen nemmere

For mange familier kan hverdagen blive presset, hvilket gør at man kan bruge lidt hjælp på den ene eller den anden måde. Dette til de praktiske hverdags-opgaver, hvor man mest af alt bare synes det tager tid og hellere ville bruge tiden på noget andet. Især kan madlavningen være noget, der for manges vedkommende kan virke lidt uoverskueligt til tider. Det kan enten være fordi man synes det ender med at tage for lang tid eller fordi man synes det hele tiden ender med at være det samme, man spiser hverdag alligevel. Netop her vælger mange også at få hjælp, da der i forhold til aftensmads-løsninger er mange muligheder for forskellige slags hjælp til at gøre det nemmere. Det kan være færdigretter og fastfood, men så kan det også være noget som Aarstiderne. For hjælp til den daglige madlavning er netop også en mulighed igennem Aarstiderne.

Stort udvalg af forskellige måltidskasser

Ved Aarstiderne kan man vælge at få en kasse med mad til aftensmad for en hel uge, hvor man får både alle de råvarer, man skal bruge samt opskrifterne til den mad, man skal lave.

Dette gør at man ikke selv behøves at sidde og bruge tid på at skulle lave en madplan, samt man undgår dag for dag at lave spaghetti med kødsovs igen igen. Ikke mindst undgår man at skulle handle, både det at bruge tid herpå og det at blive fristet af alt muligt andet. Man sørger altså for herved at få noget sundt og varieret kost. Det kan være en stor hjælp for mange i den travle hverdag. Derfor kan det netop være med til at gøre hverdagen nemmere, hvis man vælger at få Aarstiderne til at levere enten mad til en til en hel uge, til nogle dage eller måske blot deres frugt – og grøntkasse.

Sund og økologisk mad med Aarstiderne

Med måltidskasser fra Aarstiderne er du helt sikker på at modtage de bedste råvarer. Aarstiderne benytter udelukkende økologiske produkter fra danske og udenlandske producenter – lige med undtagelse af fisk, som bliver fanget ude i naturen. Der er stort fokus på miljøet. Med måltidskasser fra Aarstiderne er du også sikker på at mindske dit madspild så meget som overhovedet muligt. Hver kasser bliver leveret med lige præcis den mængde mad, som du skal bruge til at lave maden, og som passer i potionsstørelser. Alle opskrifter bliver nøje planlagt af deres dygtige kokke, som tager højde for både børn og voksne.

Når aftensmaden bliver leveret af Aarstiderne, så er du sikker på at få udvidet din horisont inden for madverden. Med nye menuer hver uge kommer du ikke til at spise de samme hovedretter hver dag, som man ofte kan komme til, når man selv skal stå for indkøb og idéer til maden i en travl hverdag.

Prøv Aarstiderne’s app og spar endnu mere tid

Med hjælp fra Aarstiderne kommer du til at spare tid på alle de kedelige og tidskrævende opgaver som fx at handle ind og planlægge hvert måltid. I en konstant travl verden, så er det med at optimere sin tid så meget som muligt. Aarstiderne har taget skridtet videre, og tilbyder nu deres kunder at styre deres ordre igennem deres nye app. Skulle der opstå en situation, hvor du skal annullere en måltidskasse kan dette gøres helt op til 1-2 dage før leveringen. Derved står du ikke lige pludselig med en kasse mad, som du ikke skal bruge alligevel. Da der ikke er nogen bindingsperiode ved denne leverandør, så kan du også opsige dit abonnement 1-2 dage før næste levering.

close

Vind måltidskasser