Retnemt måltidskasser

Bestil Retnemt måltidskasser og spar 20% på de to første bestillinger. Her i artiklen tager vi et kig på måltidskasserne så du får det perfekte grundlag for at vurdere om Retnemt skal være din leverandør af sunde måltidskasser.

Sund og varieret mad med måltidskasser fra RetNemt

Vi vil alle sammen meget gerne spise sundt, lækkert og varieret mad hver eneste dag, men det kan være meget besværtligt at komme til i en travl hverdag. Det tager tid både finde opskrifter, handle ind og lave maden.

Med en måltidskasse fra RetNemt slipper du for al besværet og får leveret maden lige direkte til døren. Det eneste du skal stå for er at lave maden. Alle ingredienserne er inkluderet og i de rigtige mængder, så du slipper for madspild.

Nyt Projekt 1 - Retnemt måltidskasser

Få 20% rabat på dine første to måltidskasser


2-4 personer

2-5 dage

Skal tilberedes

Fra: 459 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Det bliver ikke meget nemmere at lave aftensmad selv, end med hjælp fra RetNemt. Der er mange forskellige løsninger, og der er helt sikkert en der passer til dig. Vælg bl.a. mellem vegetarkasser, børnevenlige kasser, fisk eller noget helt andet.

Alle retterne tager omtrent 30 minutter at lave, og alle ingredienser og opskrift følger med. Med 11 forskellige kategorier er der masser af muligheder for at få forskellige smagsoplevelser.

Prøv nye retter med RetNemt måltidskasser

Prøv nye retter med RetNemt’s måltidskasser

De fleste vil gerne prøve nye retter både lokale og udenlandske retter. Det kan dog være svært at finde ud af hvilke opskrifter, som man har lyst til, og i en travl hverdag med børn og/eller arbejde, så er det sjældent at det bliver til en realitet. Med RetNemt’s måltidskasser slipper du for selv at skulle lede efter opskrifter i kogebøger og på internettet.

Det hele bliver nærmest serveret på et sølvfad, og det eneste du skal gøre er den sjove del, nemlig at lave maden.

Med RetNemt har du mulighed for at vælge imellem mange forskellige måltidskasser, og du har rig mulighed for at ændre på dit abonnement løbende, hvis du vil prøve andre ting på et tidspunkt.

Få billig mad leveret Retnemt

Vi er i stigende grad til, at hverdagens mange gøremål er blevet langt nemmere, end de har været før i tiden. Når det kommer til et af menneskets allermest basale behov, så er historien heller ikke anderledes. Det er nemlig blevet nemmere end nogensinde før at købe mad ind. Vi har i mange år været vant til at gå ned til købmanden eller i supermarkedet, men dette er nu ved at ændre sig.

Vi kan nemlig allerede nu købe vores varer ind på internettet. Flere virksomheder tilbyder den service og der er en masse forskellige grunde til, hvorfor man bør gøre netop dette.

Få dine madvarer leveret af RetNemt.dk

Hvis man vælger at abonnere på en service, hvor ens mad bliver leveret, så finder man hurtigt ud af, at dette kan være en tidligere overset hjælp. Man sparer nemlig en hel masse tid, som man ellers ville bruge på at gå rundt i supermarkedet for at finde sine madvarer frem og lægge dem i kurven. I supermarkedet skal man også vente i kø og dette kan til tider være enormt frustrerende. Man bruger nemlig rigtig lang tid på bare at vente.

I denne ventetid får man også altid købt lidt for meget slik eller andet usundt, som står på hylderne lige ved kassen og lokker. Køber man sine varer ind på nettet, så får man en langt bedre kost.

Man får en varieret diæt og med denne kan man endda spare rigtig mange penge. Det lyder måske mærkeligt, men ved at gøre det nemmere for sig selv, har man sparet rigtig mange penge. Man har betalt andre for at pakke ens vare og levere dem til døren, men får både kunden og virksomheden er der er en lang række økonomiske fordele.