Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Hører du også til blandt dem, der godt kunne bruge et par ekstra timer i døgnet? Især til eftermiddag, hvor der skal hentes børn, købes ind og laves mad? Kokkens hverdagsmad kan ikke forære dig et par timer dagligt, men det er tæt på. De kan nemlig spare dig for indkøb og madlavning, så du får frigivet lidt af de værdifulde eftermiddagstimer.

Spar tid og besvær med hjemmelavet mad fra Kokkens hverdagsmad

Måltidskasserne kan bestilles fra 1 – 5 personer og indeholder mad til 4 dage. Maden er sund, den er særlig børnevenlig, og så er den naturligvis hjemmelavet. Udover Kokkens hverdagsretter måltidskasse, kan du også få en måltidskasse ved navn Sund balance, som er en måltidskasse med flere grøntsager og færre kulhydrater.

Sådan laves maden fra Kokkens måltidskasser

Se priser på måltidskasserne herunder og sammenlign med andre udbydere:

HelloFresh - Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Spar 30% på 1. og 2. levering og 10% på 3. og 4. levering


2-4 personer

1-5 dage

Skal tilberedes

Levering til kun 29 kr.

Fra: 420 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Nyt Projekt 1 - Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Få 20% rabat på dine første to måltidskasser


2-4 personer

2-5 dage

Skal tilberedes

Fra: 459 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Aarstiderne - Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Få 30% rabat via vores link


1-5 personer

3-5 dage

Skal tilberedes

Levering 29 kr.

Fra: 342 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Sådan laves maden fra Kokkens måltidskasser

Hos Kokkenshverdagsmad måltidskasser er der tilberedt mad til 4 aftensmåltider. Opskrifter behøver du ikke at bekymre dig om, for maden er allerede færdiglavet, og der følger en nem trin-for-trin guide med til alle måltiderne, hvor det beskrives, hvordan du varmer, anretter og serverer maden. Guiderne findes både via mail og app.

Det anbefales, at maden serveres i den planlagte rækkefølge. Det skyldes, at madvarer med kortest holdbarhed er planlagt til at spise først (f.eks. fisk). Det kan derfor godt forringe kvaliteten på de retter, hvis du bytter om på rækkefølgen.

Fordele ved Kokkens hverdagsmad:

  • Det er tidsbesparende
  • Maden er sund, varieret og børnevenlig
  • Der er tanke på madspild
  • Du får gratis fragt som fast kunde

Ulemper ved Kokkens hverdagsmad:

  • Det er kun muligt at bestille til 4 dage ugentligt
  • Det er ikke muligt at bestille til flere end 5 personer

Kokkens hverdagsmad priser

Prisen på Kokken hverdagsmad måltidskasserne afhænger af, hvor mange personer der skal være mad til. Måltidskassen indeholder altid mad til 4 dage, og der kan vælges mad til mellem 1 og 5 personer. Prisen varierer fra 349 kr. ugentligt ved 1 person til 819 kr. ugentligt ved 5 personer, såfremt der ikke foretages udskiftning i menuen.

Sund balance måltidskasse fås til 2 eller 4 personer og koster fra 569 kr. ugentligt til 899 kr. ugentligt, såfremt der ikke foretages ændringer i menuen.

Kokkens hverdagsmad levering

Kokkens hverdagsmad leverer måltidskasser til alle brofaste øer i Danmark. Der kan vælges mellem levering om søndagen eller om mandagen.

  • Levering søndag: mellem kl. 6 og kl. 16
  • Levering mandag: mellem kl. 4 og kl. 17

På hjemmesiden kan ses en oversigt over de postnumre, hvor der leveres inden kl. 6. Tidspunktet for levering af din måltidskasse kan variere fra uge til uge.

Er du ikke hjemme, stilles måltidskassen ved døren. Bor du i lejlighed, forsøges det at komme ind i opgangen, men hvis ikke det lykkedes, og det ikke er muligt at komme i kontakt med dig, vil måltidskassen tages med retur for din regning.

Kokkens hverdagsmad erfaring

Mange har gode erfaringer med Kokkens hverdagsmad. Det kommer blandt andet til udtryk på Trustpilot, hvor mere end 1.700 mennesker har skrevet en anmeldelse. Til sammen giver det en trustscore på 4 ud af 5 stjerner, hvilket er angivet som værende ”God”.