Frugtkasse

Det er vigtigt med frugt hver dag. Frugt indeholder en masse gode næringsstoffer og mineraler.

Se priser og hvor du kan købe frugtkasser på nettet i vores oversigt herunder

Bestil en frugtkasse

Selvom vi hele tiden bliver mindet om, hvor godt det er med frugt, og at vi helst skal spise 6 stykker hver dag, så er det let at glemme at købe frugten ind, når man nu står nede i supermarkedet med en indkøbsliste lige så lang som en rulle toiletpapir. Så hvorfor ikke få friskt frugt leveret lige til døren, uden du selv behøver at bruge tid og energi på at købe det?

HelloFresh - Frugtkasse

Spar 30% på 1. og 2. levering og 10% på 3. og 4. levering


2-4 personer

1-5 dage

Skal tilberedes

Levering til kun 29 kr.

Fra: 420 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Nyt Projekt 1 - Frugtkasse

Få 20% rabat på dine første to måltidskasser


2-4 personer

2-5 dage

Skal tilberedes

Fra: 459 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Aarstiderne - Frugtkasse

Få 30% rabat via vores link


1-5 personer

3-5 dage

Skal tilberedes

Levering 29 kr.

Fra: 342 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Få mere forskelligt frugt i din hverdag

Når du bestiller en frugtkasse, bliver den sat foran din hoveddør, og du får din frugtskål fyldt op nemt og hurtigt. Så har du altid frisk frugt i huset, når sulten melder sig, og du trænger til et hurtigt og sundt mellemmåltid. ”Men jeg er da god til at huske at købe frugt,” tænker du måske, men hvilke frugter køber du? Æbler, bananer og pærer? Hvad så med alt det andet lækre frugt, som du lader ligge på hylderne?

Langt de fleste køber kun det samme slags frugt og glemmer, hvor stort et udvalg, der faktisk er, og de går dermed glip af mange gode næringsstoffer og lækre frugt-oplevelser.

Relateret: Slankekasser og fiskekasser

Med en frugtkasse får du et godt udvalg af frugt og en masse forskelligt frugt, så du ikke kører sur i æblerne og bananerne. Alle de frugter, du elskede, da du var barn, kan du nu få inden for dørene igen. Selv hvis du er en af dem, der ikke er så vild at spise ”rent” frugt, kan du bruge en frugtkasse. Du kan nemlig lave de lækreste salater med frugt i for eksempel melonsalat og jordbærsalat.

Der er mange måde, hvorpå du kan få mere frugt ind i din kost og med en frugtkasse, behøver du ikke selv at huske på at få købt frugten ind.

Frugt som et sundt og godt mellemmåltid

Frugt er sundt, sødt og lækkert. Udover salater kan du også lave forskellige desserter med frugt. Både de lækreste kaloriebomber, men også sunde desserter. Frugten et godt alternativ, når sukker-trangen melder sig.

Du kender måske det med, at man sent om aftenen kan blive lækkersulten. I stedet for at spise en pose slik, kan du spise noget sødt og lækkert frugt. Og når din frugtkasse er blevet levereret, er det ikke bare en klase brune bananer, der ligger og keder sig i køleskabet. Det er sunde og appetitlige alternativer til alt det usunde.

Frugt er en god snack til hverdagen, og så er det sundt og godt for din krop. Hvis du bestiller en frugtkasse, behøver du ikke længere at tvinge dig selv til at være kreativ, når du står i supermarkedets frugtafdeling og skal købe frugt. I stedet bliver den gode frugt leveret lige til hoveddøren.

Se også: måltidskasser test

Det eneste, du skal gøre, er at bære kassen ind og se på sagerne. Før du ved af det, er din hverdag fyldt med lækker frugt og masser af energi fra sunde og naturlige næringsstoffer.

Hvilke typer frugt er der i en frugtkasse?

  • Bananer
  • Appelsiner
  • Vindruer
  • Æbler
  • Pærer
  • Kiwi
  • Mango
  • Kirsebær

Er blot nogle af de frugter som du kan forvente at modtage i en frugtkasse