Den Grønne Asparges måltidskasser

Støt lokale gårde, fiskehandlere og slagtere med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges skiller sig ud fra mængden ved at have noget andet end prisen i fokus. Her er der i stedet fokus på gode og friske, lokaler råvarer. Grøntsagerne kommer primært fra lokale gårde, kødet kommer fra lokale slagtere og fiskehandlere, og brødet kommer fra lokale bagere.

Den Grønne Asparges er ikke nødvendigvis den hurtigste løsning, men det er en nem løsning til dig, der gerne vil lave sund og hjemmelavet mad fra bunden til din familie. Alle råvarerne er at finde i måltidskassen, og du guides nemt og enkelt igennem alle opskrifter; lige fra hjemmerørt mayonnaise til stegt kulmule.

[adtraction-api-mealboxes]

Sund og hjemmelavet mad med Den Grønne Asparges

Du kan vælge imellem tre forskellige måltidskasser fra Den Grønne Asparges, der kan tilpasses familiens størrelse:

 • Familiekassen: mad for hele familien
 • Inspirationskassen: mad fra hele verden
 • Lightkassen: sunde retter med masser af grøntsager

Alle måltidskasser kan indeholde mad til enten 3 eller 4 dage, og du kan vælge mellem mad til 2 og 6 personer, hvilket er et flot spænd sammenlignet med måltidskasser fra andre udbydere.

Derudover er der mulighed for at supplere med en vinkasse med importerede kvalitetsvine fra Spanien og Italien, en weekendkasse med gæstemad eller en råvarekasse med ekstra grøntsager, kød eller fisk – alt sammen af samme gode kvalitet og fra lokale forhandlere, som det kendes fra måltidskasserne.

Fordele ved Den Grønne Asparges måltidskasser:

 • Friske og lokale råvarer
 • 3 forskellige måltidskasser af vælge imellem
 • Bestilling til mellem 2 og 6 personer
 • Mulighed for at supplere med vin, weekendmad og råvarer

Ulemper ved Den Grønne Asparges måltidskasser:

 • Al mad skal laves fra bunden (kan dog også ses som en fordel)
 • Kun muligt at vælge 3 eller 4 dages mad

Den Grønne Asparges pris

den groenne asparges maaltidskasser - Den Grønne Asparges måltidskasser

Priserne på måltidskasser fra Den Grønne Asparges varierer, afhængigt af hvilken type måltidskasse du vælger, om du ønsker mad til 3 eller 4 dage ugentligt, og hvor mange personer du bestiller mad til. Familiekassen koster fra 419 kr til 769 kr., Inspirationskassen koster fra 439 kr. til 779 kr., og Lightkassen koster fra 439 kr. til 769 kr.

Rabatkode

Som ny kunde: Få 25% rabat på den to første måltidskasse med rabatkoden nystart25

Den grønne asparges menu

Menuen for kommende uges måltidskasse kan altid ses på hjemmesiden. Det er også muligt at se tidligere menuer til inspiration. For hver af de 3 måltidskasser er der 3 forskellige menuer:

 • 4 dage (med fisk)
 • 4 dage (uden fisk)
 • 3 dage

Vælger du kun at få leveret mad i 3 dage, kan du ikke vælge fisk til eller fra.

Den Grønne Asparges erfaring

Modsat mange af de andre udbydere af måltidskasser, har Den Grønne Asparges ikke særlig mange anmeldelser på Trustpilot. Knap 50 kan det blive til, og det giver dermed ikke et særligt retvisende billede af den generelle tilfredshed. På deres egen facebookside vises dog en generel tilfredshed blandt kunderne, og de scorer også højt i diverse tests, hvor der kigges på madvarernes kvalitet, opskrifter, sværhedsgrad, tidsforbrug, osv.