Fiskekasser

Bestil fiskekasser med friske fisk online via vores samarbejdpartner herunder:

Find gode og brugbare fiskekasser

Elsker du at spise fisk? Så har du mulighed for, at kunne få bragt en kasse med fisk direkte hjem til din hoveddør. Der er flere madfirmaer, der dagligt bringer fis ud til folk. Hver enkel fiskekasse indeholder normalt en slags fisk og kan tilpasses således, at det passer til en familie på for eksempel 4 personer. På denne måde kan man skræddersy sin egen bestilling, så der er nok til hele familien.

HelloFresh - Fiskekasser

Spar 30% på 1. og 2. levering og 10% på 3. og 4. levering


2-4 personer

1-5 dage

Skal tilberedes

Levering til kun 29 kr.

Fra: 420 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Nyt Projekt 1 - Fiskekasser

Få 20% rabat på dine første to måltidskasser


2-4 personer

2-5 dage

Skal tilberedes

Fra: 459 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Aarstiderne - Fiskekasser

Få 30% rabat via vores link


1-5 personer

3-5 dage

Skal tilberedes

Levering 29 kr.

Fra: 342 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Hvorfor det er en god ide at købe fiskekasser online

Hvis du gerne vil have, at fisk skal være en større del af din hverdag, så kan online fiskefirmaer hjælpe dig. De har et hav af gode opskrifter, som du kan blive inspireret af. Ofte laver man det sammen og kan i sidste ende blive træt af det.

Med frisk fisk leveret er man ikke nødsaget til, at skulle rense og ordne dem, som hvis man havde købt dem selv. Man kan vælge, at få benfri frisk, så de direkte kan tilberedes. Online fiskefirmaer kan tilbyde mange forskellige slags pakkeløsninger.

Hvis du for eksempel kun er til økologisk fisk, så kan du nemt finde et firma, der kan levere dette til din hoveddør. Selvom man kun ønsker, at prøve en fiskekasse en enkelt gang, så er der ikke noget bindende ved, at bestille fra online fiskefirmaer. Man betaler sin ordre også kan man i princippet lade være med at bestille igen.

Værd at vide om fiskekasser

Sundhed spiller en stor rolle i den danske kultur og derfor er der mange, som har inddraget en ugentlig fiskedag. Fisk kan tilberedes på mange måder og man kan kombinerer retter således, at det aldrig bliver en kedelig ret.

Mange børn har det med at rynke på næsen, når de får serveret fisk. Hvis fisk er en integreret del fra barnsben, så er der en større chance for, at de også vil nyde det som voksne.

Fisk er sundt på mange måder og bør få en større plads i danskernes hjerter. Når man bestiller en fiskekasse online, så kan man helt selv vælge hvilken slags fisk, som man gerne vil have. Der findes bl.a. fladfisk, torsk fisk samt hornfisk og knur-haner.

Det gode ved, at fiskekasser kan afleveres er, at man på denne måde kan spare tid på at handle. Man sikrer sig samtidig, at få nogle lækre fisk og ikke den sidste pakke nede i køleboksen.

Når man bestiller en fiskekasse får man leveret frisk fisk fra de danske have. Man bestemmer selv afleveringstidspunktet, så man er sikker på, at være hjemme til at tage imod.

Læs også: måltidskasser test

Fisekasserne, som fiskene ankommer i, er lavet af god og solid emballage, der holde fiskene friske. Alle fisk er placeret i kassen med is, hvilket er med til at sørge for, at fisken kan holde sig frisk uanset hvad tidspunkt du kommer hjem fra arbejde.

Fiskekassen kan fås i forskellige størrelser, hvilket naturligvis afhænger af, hvor meget fisk du skal have leveret. Fiskeudbyderne plejer at være meget fleksible med deres levering og kan sætte fiskekassen det sted, hvor kunden gerne vil have den placeret.

Hvilke typer fisk er der i fiskekasser?

  • Torsk
  • Sild
  • Laks
  • Ørred
  • Makrel

Er nogle af de fisk du kan forvente at få når du bestiller en fiskekasse