Slankekasser – måltidskasser med fokus på vægttab

Med slankekasserne får du lækker mad, samtidig med at du taber dig. Her giver vi dig et godt overblik over de muligheder du har for et købe slankekasser online som bliver leveret hjem til dig.

Slankekasser er lækker mad, samtidig med at du taber dig

Mad er en vigtig og stor del af hverdagen. Kosteksperterne anbefaler, at vi spiser 6 måltider hver dag – 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Det bliver hurtigt til en del tid, man får brugt både i køkkenet, men også i det lokale supermarked.

HelloFresh - Slankekasser - måltidskasser med fokus på vægttab

Spar 30% på 1. og 2. levering og 10% på 3. og 4. levering


2-4 personer

1-5 dage

Skal tilberedes

Levering til kun 29 kr.

Fra: 420 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Nyt Projekt 1 - Slankekasser - måltidskasser med fokus på vægttab

Få 20% rabat på dine første to måltidskasser


2-4 personer

2-5 dage

Skal tilberedes

Fra: 459 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Aarstiderne - Slankekasser - måltidskasser med fokus på vægttab

Få 30% rabat via vores link


1-5 personer

3-5 dage

Skal tilberedes

Levering 29 kr.

Fra: 342 kr.

Annonce

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Et er, at det kan være svært at finde tiden til at lave mad, men noget andet er: Hvad skal man lave? Det skal være sundt og slankende, men stadig nemt og lækkert. Kan du kende disse problematikker? Har du et ønske om at tabe dig eller bare at spise sundere?

Få mindre stress i hverdagen med en slankekasse

Slankekasserne hjælper dig med at få en sundere og mere varieret kost samt at tabe de overflødige kilo. Det er en perfekt måde at komme i gang med den sunde livsstil og få de gode kalorier og de gode næringsstoffer.

Derudover er det som en rednings-krans i det oprørske hav, vi kalder for hverdagen. For langt de flestes vedkommende er ordet ”hverdag” forbundet med ordene ”stress”, ”jag” og ”mangel på tid”. Ved at bestille en slankekasse slipper du for at købe ind, og du kan hermed krydse denne arbejdsopgave/stress-faktor af dagens To-Do-liste.

Måltidskasser test: Økologiske kasser, grøntsagskasser , veganske måltidskasser og fiskekasser

Når du får dine dagligvarer leveret til døren på denne måde, vil du desuden højest sandsynligt også opleve, at du spare penge i madbudgettet. Det er typisk, når man skal ud og købe ind en eftermiddag efter jobbet, at man falder for alle fristelserne såsom slik, kager og andre former for impulskøb. Dette problem slipper du for, når dagligvarerne allerede er købt ind for dig.

Med slankekasserne kan du altså:

  • Komme i gang med en sund livsstil.
  • Kickstarte det vægttab, du har talt om så længe.
  • Få en god, varieret kost forklædt som lækker mad.
  • Spare penge.
  • Og bekæmpe hverdagens stress.

Kickstart dit vægttab med en slankekasse

slankekasser

Der er mange tips på nettet, når det kommer til at tabe sig. Noget, du desværre ikke kommer uden om i kampen mod kiloene, er kosten. Men det der med at leve sundt og finde de gode, sunde råvarer er lidt af en udfordring – særligt i en hverdag med fuldfart på både familieliv og arbejdsliv.

Med slankekasser får du (og din familie) leveret sundt, slankende mad lige til døren, og du slipper for at stå og gruble og sammenligne kalorier i et fyldt supermarked en torsdag eftermiddag.

På denne måde er der nemt og hurtigt sundt og lækkert mad på bordet.

I mange familier er det de samme syv aftensmads-retter, der går igen uge for uge. Og det kan jo godt blive lidt kedeligt i længeden. Når det kommer til slankeretter, er det endnu nemmere at køre surt i det.

Med slankekasser får du masser af inspiration til en god, sund og varieret kost og en masse lækre retter, du kan spise under et vægttab. Du slipper for at bruge søndagen på at finde slankeopskrifter på nettet og skrive lange indkøbslister med ingredienser, du skal køre tre forskellige steder hen for at få fat på – i slankekasserne er det hele nemlig købt for dig.

FAQ

Findes der slankekasser til 1 person?

Ja, her på siden har vi fundet frem til nogle af de udbydere, der også tilbyder at du kan købe slankekasser til 1 person. Se mere i vores oversigt her på siden.

Kan man få færdiglavet slankemad leveret til døren?

Ja, en af de udbydere vi anbefaler her på siden har færdiglavet slankemad, der blot skal opvarmes. Så bliver slankekuren ikke nærmere.