Tilbage til opskrifter

Ovnbagte jomfruhummerhaler (forret)

Enkel forret med jomfruhummerhaler, hvidløg og smør – serveret med salat og brød.

12 minutter
2 personer
Skagenfood
Skagenfood
Ingredienser
Til 2 personer
  • 300 g jomfruhummerhaler
  • 30 g smør, smeltet
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og peber
  • Lille håndfuld persille, hakket
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave ovnbagte jomfruhummerhaler (forret)
  1. 1

    Bland smeltet smør med hvidløg, citron, salt og peber.

  2. 2

    Vend halerne i smørret og læg i et ovnfast fad.

  3. 3

    Bag ved 220°C i 6–8 min til netop faste. Drys persille over og server.

Tags

forret
fiskeskaldyr

Opskriften er leveret af Skagenfood

Se original opskrift på Skagenfood