Tilbage til opskrifter

Tomatrisotto med basilikum og kylling

Cremet risotto med solmoden tomat og saftig, stegt kylling.

35 minutter
2 personer
RetNemt
RetNemt
Ingredienser
Til 2 personer
  • 150 g risottoris
  • 1 lille løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 ds hakkede tomater
  • 600 ml kyllinge- eller grøntsagsbouillon (varm)
  • 1 kyllingebryst i skiver
  • Frisk basilikum
  • 30 g revet parmesan (valgfrit)
  • Olie, smør, salt og peber
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave tomatrisotto med basilikum og kylling
  1. 1

    Sautér løg og hvidløg i olie, tilsæt ris og rist 1 min.

  2. 2

    Spæd gradvist med varm bouillon og tomater under omrøring til risottoen er cremet.

  3. 3

    Steg kyllingeskiver i smør/olie og krydr.

  4. 4

    Vend parmesan og basilikum i risottoen og anret med kylling.

Tags

risotto
kylling

Opskriften er leveret af RetNemt

Se original opskrift på RetNemt