Tilbage til opskrifter

Poulet Provençal (bagt kylling) med kartoffelgratin

Fransk-inspireret kylling i tomat-timiansky med cremet kartoffelgratin.

40 minutter
2 personer
RetNemt
RetNemt
Ingredienser
Til 2 personer
  • 2 kyllingelår eller 2 brystfileter
  • 1 løg i skiver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 fed hvidløg, skåret
  • 500 g kartofler, tyndt skåret
  • 200 ml fløde eller mælk
  • 50 g revet ost (valgfrit)
  • Olivenolie, salt og peber
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave poulet provençal (bagt kylling) med kartoffelgratin
  1. 1

    Læg kylling i fad med løg, tomat, hvidløg og timian. Krydr og bag ved 200°C i 25–30 min.

  2. 2

    Læg kartoffelskiver i et lille fad, overhæld med fløde/mælk, krydr og bag 25–35 min (evt. ost på til sidst).

  3. 3

    Server kyllingen med gratin og skysauce.

Tags

kylling
ovnret

Opskriften er leveret af RetNemt

Se original opskrift på RetNemt