Tilbage til opskrifter

Sprød pankoblomkål med ris og grøntsager

Ovnbagt blomkål i sprød pankoskorpe, serveret med dampet ris og grøntsager samt en frisk dressing.

35 minutter
2 personer
HelloFresh
HelloFresh
Ingredienser
Til 2 personer
  • 1 lille blomkål i buketter
  • 50 g panko
  • 1 æg
  • 1 spsk olie
  • 150 g ris
  • 1 rød peber i strimler
  • 1 gulerod i tynde stave
  • 2 spsk yoghurt eller creme fraiche
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave sprød pankoblomkål med ris og grøntsager
  1. 1

    Kog ris efter anvisning.

  2. 2

    Vend blomkål i sammenpisket æg og derefter panko, læg på bageplade, dryp med olie og bag ved 220°C i 18–22 min til gyldne.

  3. 3

    Sautér peber og gulerod kort på pande eller damp dem let.

  4. 4

    Rør dressing af yoghurt, citronsaft, salt og peber.

  5. 5

    Anret ris med grønt og sprød blomkål, top med dressing.

Tags

vegetarisk
familievenlig

Opskriften er leveret af HelloFresh

Se original opskrift på HelloFresh