Tilbage til opskrifter

Kylling i cremet svampesauce

Møre kyllingestykker i en fyldig sauce af svampe, fløde og urter – perfekt med ris eller pasta.

30 minutter
2 personer
HelloFresh
HelloFresh
Ingredienser
Til 2 personer
  • 2 kyllingebrystfileter
  • 150 g champignon i skiver
  • 1 lille løg, hakket
  • 200 ml madlavningsfløde
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk tørret timian
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave kylling i cremet svampesauce
  1. 1

    Brun kylling på begge sider i olie, tag af panden.

  2. 2

    Sautér løg og svampe 3–4 min, tilsæt timian.

  3. 3

    Hæld fløde på, krydr med salt/peber og lad simre.

  4. 4

    Læg kylling tilbage og lad småkoge til gennemstegt.

Tags

kylling
cremet

Opskriften er leveret af HelloFresh

Se original opskrift på HelloFresh