Tilbage til opskrifter

Krydret kikærtegryde med spinat og kokos

En varm og mættende kikærtegryde med cremet kokosmælk, spinat og et strejf af indiske krydderier.

30 minutter
2 personer
HelloFresh
HelloFresh
Ingredienser
Til 2 personer
  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk frisk ingefær, revet
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 ds kikærter (ca. 240 g drænet vægt)
  • 1 ds hakkede tomater
  • 200 ml kokosmælk
  • 100 g frisk spinat
  • 1 spsk olie
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave krydret kikærtegryde med spinat og kokos
  1. 1

    Sautér løg, hvidløg og ingefær i olie 2–3 min.

  2. 2

    Tilsæt garam masala og spidskommen, steg 1 min.

  3. 3

    Vend kikærter og tomater i, tilsæt kokosmælk og lad simre i 15 min.

  4. 4

    Rør spinat i til den falder sammen, smag til med salt og peber.

Tags

vegetarisk
gryderet

Opskriften er leveret af HelloFresh

Se original opskrift på HelloFresh