Tilbage til opskrifter

Stegt kuller på tomat-risotto med basilikum

Mild hvid fisk stegt på pande og serveret på cremet tomat-risotto med frisk basilikum.

35 minutter
2 personer
Aarstiderne
Aarstiderne
Ingredienser
Til 2 personer
  • 2 stykker kuller (120–150 g pr. stk.)
  • 150 g risottoris
  • 1 lille løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 ds hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 600–700 ml grøntsags- eller fiskebouillon (varm)
  • 30 g revet parmesan (valgfrit)
  • Frisk basilikum
  • Olie, smør, salt og peber
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave stegt kuller på tomat-risotto med basilikum
  1. 1

    Sautér løg og hvidløg i olie, tilsæt ris og rist 1 min.

  2. 2

    Spæd gradvist med varm bouillon og hakkede tomater under omrøring til cremet risotto.

  3. 3

    Steg kuller i smør/olie 2–3 min pr. side, krydr med salt og peber.

  4. 4

    Rør parmesan og basilikum i risottoen, anret fisken ovenpå.

Tags

fisk
familievenlig

Opskriften er leveret af Aarstiderne

Se original opskrift på Aarstiderne