Tilbage til opskrifter

Røræg med tomat-bladsellerisalat og avocado

Bløde røræg serveret med frisk salat af tomat og bladselleri samt cremet avocado.

10 minutter
2 personer
Aarstiderne
Aarstiderne
Ingredienser
Til 2 personer
  • 4 æg
  • 2 spsk mælk eller fløde
  • Smør til stegning
  • 2 tomater i tern
  • 2 stængler bladselleri i skiver
  • 1 avocado i skiver
  • 1 spsk olivenolie
  • Citronsaft, salt og peber
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave røræg med tomat-bladsellerisalat og avocado
  1. 1

    Pisk æg med mælk, salt og peber. Tilbered langsomt i smør til cremede røræg.

  2. 2

    Vend tomat og bladselleri med olie, citronsaft, salt og peber.

  3. 3

    Anret røræg med salaten og skiver af avocado.

Tags

morgenmad
hurtig

Opskriften er leveret af Aarstiderne

Se original opskrift på Aarstiderne