Tilbage til opskrifter

Havregrød med æble og honningglaserede græskarkerner

Lun cremet havregrød toppet med karamelliserede græskarkerner og friske æbler.

15 minutter
2 personer
Aarstiderne
Aarstiderne
Ingredienser
Til 2 personer
  • 1 dl havregryn pr. person
  • 2–3 dl mælk eller vand (efter ønsket konsistens)
  • 1 æble i tern/skiver
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 spsk honning
  • En knivspids kanel
  • En smule smør eller olie
  • Salt
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave havregrød med æble og honningglaserede græskarkerner
  1. 1

    Kog havregryn med væske og en knivspids salt til cremet grød.

  2. 2

    Rist græskarkerner kort på pande med smør/olie, tilsæt honning og vend til let glaserede.

  3. 3

    Top grøden med æble, græskarkerner og kanel.

Tags

morgenmad
vegetarisk

Opskriften er leveret af Aarstiderne

Se original opskrift på Aarstiderne