Tilbage til opskrifter

Grøntsagslasagne med linser

Lagvis lasagne med linsefyld, masser af grøntsager og cremet bechamelsauce.

50 minutter
4 personer
Aarstiderne
Aarstiderne
Ingredienser
Til 4 personer
  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 2 gulerødder, revet
  • 1 squash, revet
  • 1 ds hakkede tomater
  • 150 g kogte grønne linser
  • Lasagneplader
  • Bechamelsauce (500 ml)
  • 100 g revet ost
  • Olie, salt og peber
Fremgangsmåde
Følg trinene for at lave grøntsagslasagne med linser
  1. 1

    Sautér løg og hvidløg, tilsæt gulerod og squash.

  2. 2

    Vend linser og tomater i, lad simre 10 min.

  3. 3

    Læg lagvis med bechamel og lasagneplader i et fad.

  4. 4

    Top med ost og bag ved 200°C i ca. 30 min.

Tags

vegetarisk
lasagne

Opskriften er leveret af Aarstiderne

Se original opskrift på Aarstiderne